​Євросоюз розкритикував рішення США про припинення авіарейсів з Європи

Євросоюз розкритикував рішення керівництва Сполучених Штатів про припинення на 30 днів всіх авіарейсів з Європи через загрозу коронавируса нового типу (Сovid-19). «ЄС не визнає одностороннє рішення США про заборону на польоти», - йдеться в спільній заяві глав Ради ЄС Шарля Мішеля і Єврокомісії Урсули вон дер Ляйен, передає турецьке інформагентство «Анадолу».


У керівництві ЄС підкреслили, що Сovid-19 є глобальною проблемою, яка потребує співпраці, а не односторонніх кроків.

Трамп раніше звинуватив Євросоюз у недостатньому реагуванні на поширюваний коронавірус і ввів з 13 березня заборону на в'їзд з Європи на 30 днів.

Уперше коронавірус нового типу (Covid-19) було виявлено 12 грудня 2019 року в місті Ухань провінції Хубей в Китаї і за короткий період перекинувся на інші міста і країни. Всесвітня організація охорони здоров'я визнала спалах коронавируса пандемією.

Вірус в основному передається повітряно-крапельним шляхом, він може поширюватися під час кашлю, чхання, через краплі слини або виділення з носа. Крім цього, існує шанс зараження контактним шляхом.

Смертельний вірус передається від людини до людини повітряно-крапельним шляхом. Симптоми захворювання: висока температура, біль у горлі, кашель, задишка і діарея. Пізніше розвиваються пневмонія і ниркова недостатність, які призводять до летального результату.

Фото aa.com.tr



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.