Наталія Королевська: У владі перебувають ті, хто знають лише як відібрати та роздягнути

Наталія Королевська. Фото ye.ua

 

Нинішня влада та значна частина опозиції не зацікавлені у зміні політико-економічної ситуації в країні. Про це в інтерв'ю газеті «Міг» заявила Наталія Королевська, лідер УСДП, народний депутат України (фракція «БЮТ-Батьківщина»).


«Відвідавши за останній місяць багато міст нашої країни, я скрізь бачила одну картину - гаманець українського громадянина однаково порожній як у Львові, так й у Донецьку. Сьогодні ані чинна влада, ані значна частина опозиції, не зацікавлені в появі в Україні альтернативи. Величезна кількість людей не довіряє політикам, незалежно - від влади, чи від опозиції. І, як не дивно, політиків таке становище влаштовує. Тому що вони разом ділять політичну карту. А люди єдині в тому, що вони повернулися спиною, як до влади, так і до політики в цілому», - зазначила вона.

Відповідаючи на запитання, чому, будучи активним членом фракції в парламенті, вона створює власну команду, народний депутат зазначила: «Звичайно, зручно, нічого не роблячи, очікувати гарантованого місця у списку. Але для мене сьогодні не мета стати депутатом. Мета нашої команди - створення політики нової якості. Якщо зараз сидіти в опозиції й ділити мажоритарні округи, то у нас і 226 голосів не буде. Якщо опозиція думає, що за неї проголосують тільки через ненависть до влади - вона дуже глибоко помиляється. Зараз триває робота над програмою «Нова економіка - нова країна». Коли кожен побачить себе в цій програмі, побачить, які ми пропонуємо покрокові дії для досягнення результату, тоді кожен буде голосувати не за нас, а за себе. По-іншому глобальних змін добитися неможливо», - підкреслила Наталія Королевська.

На думку лідера УСДП, сьогодні в Україні відбувається боротьба не просто між політиками, а боротьба між політиками різних поколінь. «Тут важливий не стільки вік, скільки світогляд людини, її здатність сприймати нові тенденції. Ті, хто сьогодні при владі - не хочуть мислити, це фіскали, які на високому професійному рівні знають лише як роздягнути, відібрати. Вони ментально перебувають в минулому. Їм там зрозуміліше та затишніше. Ось вони і хочуть затягнути всю країну в свою нору, де їм комфортно. Не хочемо ми жити у вашій норі! Ми хочемо побудувати нову, світлу країну», - заявила політик.

«Сьогодні є всі умови для того, щоб в порівняно короткі терміни перевести якість життя людей в зовсім інші параметри», - підсумувала Наталія Королевська.

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.