Уряд Азарова знову звинувачує папередніків в економічних негараздах

azar22

 

Уряд Азарова бореться з кризою в основному політичними заявами, в яких в усіх бідах економіки звинувачує попередників, та – всупереч реальній ситуації – розказує про небувале «покращення». Про це заявляють в партії «УДАР», повідомляють «Конфлікти і закони», посилаючись на прес-службу партії «УДАР».


«Будь-яку критику на свою адресу вищі урядовці сприймають винятково болюче та вимагають не політизувати ситуацію. Здається, вони забули, що відповідно до Конституції та законів України, парламент здійснює парламентський, тобто політичний контроль за діяльністю уряду», - йдеться у заяві партії.

«Для того, щоб урядовці думали не про «політизацію», а про економіку, варто навести лише сухі цифри для Арбузова та інших «реформаторів», які характеризують ефективність їхньої діяльності, - підкреслюють в «УДАРі». - Падіння ВВП України спостерігається вже четвертий квартал поспіль. У вересні 2013 року промислове виробництво скоротилося на 5,6% порівняно з вереснем 2012 року. Обсяг прямих іноземних інвестицій в Україну в другому кварталі 2013 року скоротився вперше з 2010 року. Овочі «борщового набору» і картопля станом на кінець першого тижня вересня коштували на 54,6% більше, ніж у цей же час у 2012 році».

В «УДАРі» також зазначають, що за даними держказначейства станом на 16 вересня Кабмін накопичив гігантську заборгованість по соціальних виплатах, заборгувавши гроші навіть на поховання людей. Невиконаними були платіжні доручення Фонду з тимчасової непрацездатності на суму майже 937 млн. грн., в тому числі невиплата лікарняних склала 430 млн. грн., декретних - 230 млн. грн. Крім того, уряд не оплачує лікування дітей у дитячих закладах оздоровлення».

«З початку року дефіцит держбюджету сягнув 34,75 млрд. гривень, що в 2,1 рази перевищує показник за вісім місяців 2012 р. Це прямий наслідок того, що бюджет на 2013 рік було ухвалено на основі нереалістичних урядових макроекономічних прогнозів, в результаті чого планові показники не виконуються», - наголошують в партії.

Уряд має вирішувати проблемні питання соціально-економічної кризи професійно і не робити політичних заяв, прикриваючи ними свої недолугі дії, - підкреслили в «УДАРі».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.