​ФБР заарештувало екс-радника Трампа в рамках слідства щодо зв'язків з росією

«ФБР. Відчиніть!» - гукнув один з агентів ФБР, стукаючи у двері оселі колишнього бізнес-партнера Дональда Трампа Роджера Стоуна біля шостої ранку в п'ятницю. Стоун відчинив двері. Так CNN описуєранковий арешт Роджера Стоуна. Арешт Стоуна також підтвердив його адвокат. CNN також розмістило відеоматеріал арешту, повідомляє «Голос Америки».


Звинувачення, висунуті Стоуну, складаються з семи пунктів, повідомляє CNN, і включають перешкоджання процесуальним діям, надання неправдивих свідчень і тиск на свідків.

Дії Стоуна давно зацікавили слідство США, очолюване спецпрокурором Робертом Мюллером, що розслідує можливе втручання росії до президентських виборів 2016 року. Слідство зацікавили можливі контакти Стоуна із сайтом Wikileaks та хакерами, причетними до викрадення листування Демократичної партії США.

У ході слідства Стоун визнав, що у час президентської кампанії обмінювався електронними повідомленнями з користувачем Guccifer 2.0 - за цим псевдо, на переконання розвідувальної служби США, приховувались російські військові офіцери, які змовлялись провести хакерський напад і викрасти матеріали електронного листування Демократичної партії США, пише The Washington Post.

У грудні президент Трамп висловлювався на підтримку свого давнього бізнес-партнера.

Президент написав у Twitter: «Я ніколи не свідчитиму проти Трампа»- сказав нещодавно Роджер Стоун, і по суті заявив, що безконтрольний, самоуправний прокурор не зможе примусити його вигадувати брехню та оповідки про «президента Трампа. Приємно, що у деяких людей досі є характер».

Роджер Стоун. Фото АР



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.