​Верховний суд Нью-Йорка відновив на роботі всіх співробітників, звільнених через невакцинацію COVID-19

Верховний суд штату Нью-Йорк зобов’язав усіх співробітників Нью-Йорка, яких звільнили через відсутність вакцинації, відновити на роботі з виплатою заробітної плати. У понеділок суд визнав, що «вакцинація не запобігає зараженню чи передачі COVID-19». Раніше цього року мер Нью-Йорка Ерік Адамс заявив, що його адміністрація не буде повторно приймати на роботу співробітників, яких звільнили через статус вакцинації, повідомляє Fox News.

Нью-Йорк звільнив приблизно 1700 співробітників за те, що вони не були вакциновані на початку цього року після того, як місто прийняло мандат на вакцинацію під керівництвом колишнього мера Білла де Блазіо.

Багато зі звільнених були поліцейськими та пожежниками.

Президент Асоціації пожежників FDNY Ендрю Ансбро та президент Асоціації пожежників FDNY лейтенант Джеймс Маккарті засудили Адамса на початку цього року після того, як мер дозволив виняток із мандату на вакцинацію для спортсменів і артистів, навіть якщо пожежників все ще звільняли через їхній статус. Пара закликала місто поширити виняток на всіх жителів Нью-Йорка.

«Ми тут, щоб сказати, що ми підтримуємо скасування мандату на вакцину, про яке мер оголосив у четвер, - сказав Маккарті. - Ми вважаємо, що його також слід продовжити. Ми підтримуємо відкликання мандата для спортсменів і виконавців, які працюють у Нью-Йорку. Ми вважаємо, що люди, які працюють у Нью-Йорку, також мають перенести мандат для них».

«Якщо ви збираєтеся скасувати мандат на вакцинацію для певних людей у місті, вам потрібно скасувати його для всіх у місті, - сказав Ансбро. - Якщо ви збираєтеся слідувати науці, наука скаже вам, що зараз немає ніякої небезпеки, і звільнення сотень пожежників, поліцейських та інших працівників екстреної служби не в інтересах міста. Це небезпечно».

Верховний суд штату Нью-Йорк. Фото Getty Images



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Ведучий Ігор Гаврищак та полковник ЗСУ у запасі й військовий експерт Роман Світан у новому воєнному зведенні на 28 жовтня обговорили такі теми:

детальніше

Опитування

Чи підтримуєте Ви ідею влади продавати українські безпілотники за кордон?

Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.