Прокуратура розбереться з демонтажем торгових споруд на ринку «Юність»

Прокуратура розбереться з демонтажем торгових споруд на ринку «Юність»Зважаючи на події, що відбулися вчора під час демонтажу критих торгових споруд ТОВ “Лівадія Груп”, які розташовані на розподільній смузі на перетині вулиць Шолом Алейхема і Братиславської біля столичного ринку «Юність», повідомляємо.

Демонтаж торгових споруд ТОВ «Лівадія груп» відбувався виключно на підставі рішення Комісії з питань впорядкування розміщення тимчасових споруд КМДА.

Дане рішення прийнято 2 лютого 2012 року за ініціативи Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації та Голови Київської міської державної адміністрації, у зв’язку з тим, що відповідно до інформації ПАТ «АК «Київводоканал», Головного управління містобудування та архітектури малі архітектурні форми розміщені без відповідного дозволу (ордеру), більше того, в межах охоронних зон інженерних мереж, на водогоні 1200 мм та на перехресті.

Прийняттю цього рішення передували численні звернення громадян, столичної міліції, комунальних служб та ПАТ «АК «Київводоканал» до КМДА стосовно розміщення торгових споруд ТОВ “Лівадія Груп”, що може призвести до небезпечних наслідків та загрози життю громадян.

Здійснення демонтажу було доручено Головному управлінню контролю за благоустроєм міста Києва.

Безпосередньо демонтажні роботи проводилися за участі представників Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації, КП «Київблагоустрій» та Деснянського РУ ГУ МВС України в місті Києві.

Будь-які документи прокурорського реагування, які стали підставою для демонтажу МАФів за вказаною адресою, не вносилися.

На даний час призупинено роботи на зазначеному об’єкті до повного з’ясування обставин.

Прокуратурою Деснянського району міста Києва розпочато перевірку за зверненнями, що надійшли вчора з приводу законності дій контролюючих, правоохоронних органів та органів місцевого самоврядування під час знесення МАФів, а також законності судового рішення щодо реєстрації права власності на вказані споруди, повідомляє прес-служба Прокуратури міста Києва.



Коментарі

  +0 #1 Гость 8 февр. 2012 г., 01:02:06
Красивый, надеюсь что вкусный и главное - не трансгенный!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.