Попов не вийшов до підприємців, які протестували проти рейдерського захоплення Лук’янівського ринку

rinok kmda

 
Сьогодні, 5 квітня 2012 року підприємці та активісти ВК «Наступ» провели під стінами КМДА спільну акцію протесту проти спроб рейдерів з Київради забрати в киян ТОВ «Лук’янівський ринок».

Підприємці разом з активістами вимагали особистої зустрічі з головою КМДА Поповим О. П., щоб передати йому відкрите звернення, в якому озвучили спільні вимоги, серед яких найважливішою була вимога відмінити незаконний аукціон від 03.10.2010р. про продаж майнового комплексу «Лук’янівський ринок». З Київради до пікетників не вийшов ніхто. Окрім того, депутати не проголосували за створення тимчасової слідчої комісії по розслідуванні незаконного продажу ринку, як це вимагали підприємці.

Як заявив голова ВК «НАСТУП» Р. Секела: «Ми звернулись до Попова із застереженням: не перетворювати Київську міську раду на лігво рейдерів, котрі безцеремонно захоплюють важливі об’єкти столиці України. Сьогодні депутати Київради поводять себе як справжні бандити, вони використовують депутатські посвідчення як перепустки до усіх ключових установ міста: міліції, прокуратури, судів, виконавчої служби тощо. Сьогодні неприпустимо, щоб Київська влада відмовчувалася за дії своїх підопічних, бо по-іншому вона, фактично, стає співучасником злочину. Досить ховати голову в пісок в той час, коли в Києві відбувається зухвалий дерибан торгових об’єктів, ринків, землі, майна простих громадян. Ми закликаємо чітко дотримуватись покладених на міську владу повноважень та почати нарешті відстоювати інтереси Київської громади».

 



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.