Рейдери під керівництвом регіонала атакували журнал «Всесвіт»

vsesvit26 квітня стався рейдерський напад на редакцію журналу "Всесвіт". У результаті 83-річний шеф-редактор опинився в лікарні. Про це повідомив заступник головного редактора журналу «Всесвіт» Дмитро Дроздовський.

Рейдери вимагали негайно звільнити приміщення на вул. М. Грушевського, 34/1, яке офіційно належить ТОВ "Видавничий дім "Всесвіт", президент якого - Олег Іванович Микитенко. Були погрози розправи.

Після нападу було викликано міліцію. Але, як сказали рейдери, - це нічого не дасть, за цим нападом начебто стоїть регіонал, якийсь народний депутат Харлім. Про це сказали самі рейдери. Приходив якийсь пан Клименко С.Д. із якимись юристами-амбалами, які ломилися в усі кімнати, вибивали двері, прагнули знищити документи і отримати підпис, що приміщення передано їм.

Рейдери обіцяли повернутися і насильно не допустити редакцію до своїх робочих місць, відмітив Дмитро Дроздовський.

За словами Дмитра Дроздовського, те, що сталося, просто бойовик із масками поряд із Верховною Радою. На суботу заплановано прес-конференцію в УНІАНі про цю рейдерську атаку.

Нагадаємо, український журнал «Всесвіт» народився в 1925 році з легкої руки Миколи
Хвильового, Василя Еллана-Блакитного та Олександра Довженка, а сьогодні нахабні злочинці від партії влади намагаються банально привласнити його приміщення.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.