Прокуратурою розслідується кримінальна справа щодо подій на мітингу біля Верховної Ради 5 червня

d09 07 2012

 
Прокуратурою столиці розслідується кримінальна справа за фактом подій, що відбулися 5 червня під час мітингу на перетині вулиць Грушевського та Садової біля Верховної ради та Кабінету Міністрів України.


Кримінальну справу порушено за результатами розгляду заяв, які надійшли від військовослужбовців внутрішніх військ МВС України щодо нанесення їм тілесних ушкоджень при виконанні службових обов’язків із забезпечення охорони громадського порядку під час проведення акції протесту.

Учасники акції зірвали шоломи військовослужбовцям, пошкодили їхній формений одяг, відібрали спеціальне спорядження та завдали тілесних ушкоджень.

Справу порушено за ч. 2 ст. 345 КК України - погроза або насильство щодо працівників правоохоронного органу.


Як відомо, прокуратурою міста Києва порушено 4 кримінальні справи за фактами подій, які сталися 4 липня біля Українського дому, а саме щодо чинення опору співробітникам міліції та нанесення їм тілесних ушкоджень під час виконання службових обов’язків, повідомляє відділ зв’язків зі засобами масової інформації Прокуратури міста Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.