Рена Назарова: «Замовчувати ядерну загрозу для киян далі не дозволимо!»

renata unian

 
Замовчувати про ядерну загрозу для киян далі неможливо, про це заявила сьогодні під час прес-конференції в Інформаційному агентстві УНІАН лідер громадської організації «Київський форум» Рена Назарова, повідомляє прес-служба ГО «Київський форум».


«Якщо зараз громадськість буде мовчати про небезпечний прецедент, який пов’язаний зі смертю відомого еколога Володимира Гончаренка, то в майбутньому будь-хто може опинитися в такій ситуації. Сьогодні – еколог, завтра – журналіст, післязавтра – пересічний громадянин. На жаль, ми не змогли запобігти одній смерті, але ми цілком спроможні попередити загибель сотень тисяч людей», – зазначила Рена Назарова.

Крім того, вона наголосила, що вже прийнято рішення вищих органів державної влади, згідно з яким поблизу Києва мають побудувати сховище відпрацьованого ядерного палива. Але навіть найбільші прихильники ядерної енергетики  не можуть нам гарантувати стовідсоткової безпеки таких об’єктів. І трагічний досвід Чорнобиля та Фукусіми є доказом цього.

«Чиновникам, які прийняли таке злочинне, по відношенню до всіх нас, рішення, абсолютно байдуже наша з вами доля, доля наших дітей. На жаль, ніхто не доносить до пересічного громадянина інформацію стосовно «ядерного могильника» під Києвом. На сьогодні, єдине, що залишається  громадськості – бити на сполох, боротися за своє невід’ємне право на безпечне життя», – повідомила лідер ГО «Київський форум».

Наостанок Рена Назарова повідомила, що Громадська організація «Київський форум» планує збір підписів під зверненням до Президента України та Верховної Ради з вимогою негайно відмінити рішення про будівництво під Києвом «ядерного могильника».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.