Гендиректор незаконно заволодів майном підприємства більше ніж на 53 млн грн

prok riev new

 
Прокуратурою Подільського району столиці розслідувано та 07.08.2012 скеровано до суду кримінальну справу стосовно колишнього гендиректора ТОВ «Багатогалузева фірма «Республіканське управління механізації шляхового будівництва», який незаконно заволодів майном товариства на загальну суму понад 53 млн грн (ч. 5 ст. 191 КК України – заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем). 


При цьому, екс-керівник з метою надання своїм діям ознак законності, підробив протоколи Зборів учасників товариства про надання ними згоди на відчуження нерухомості (ч. 2 ст. 366 КК України – службове підроблення).

Посадовець товариства, дізнавшись про те, що Господарським судом м. Києва у справі про банкрутство підприємства призначено розпорядника майна, у 2007 році незаконно переоформив на свою дружину, рідного брата та знайомого 10 нежитлових приміщень загальною площею 480 м2, 4 гаражі, 5 квартир у Печерському та Дніпровському районах, а також цілісний майновий комплекс площею 16,3 тис. м2 у Бортничах. Наразі справа перебуває у Подільському районному суді м. Києва, повідомляє відділ зв’язків із засобами масової інформації прокуратури міста Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.