Народні депутати від «УДАРу» прийшли до Київради, щоби запобігти черговому грабунку Києва

udar kievrada

 
Більшість народних депутатів фракції «УДАР» у Верховній Раді прийшли на сесію Київради, щоб не допустити земельного дерибану і захистити інтереси киян.


«Нас спонукало сюди прийти прийняття бюджету, який є вкрай негативний для міста Києва. Також сьогодні на сесію виносяться ряд скандальних земельних питань: захоплення частини Андріївського узвозу, «Київтранспарксервіс» відводить собі більше 15 ділянок фактично без конкурсу під суто комерційні проекти, планується забудувати вхід на ВДНХ тощо. Перед Новим роком депутати Київради вкотре намагаються пограбувати територіальну громаду Києва», – розповіла народний депутат від фракції «УДАР» Наталія Новак перед початком сесії Київради.

У свою чергу народний депутат Валентин Наливайченко повідомив, що фракція «УДАР» зареєструвала в парламенті законопроект, який передбачає, що 100% податків, які збирають з фізичних осіб у Києві, мають залишатися в бюджеті столиці.

«Ми вимагаємо не просто залишати гроші у бюджеті, а щоби ним повністю розпоряджалася міська громада», – наголосив Наливайченко.

Народні депутати перебувають у сесійній залі Київради і спостерігають за тим, аби столичні депутати голосували персонально. Вони спостерігають за перебігом засідання і за тим, щоб депутати міської ради не голосували чужими картками.

Народні депутати вже передали секретарю Київради Галині Герезі картку відсутнього депутата Олександра Пабата, яку вилучили у його соратника, що намагався нею проголосувати.

«УДАР» виступає за персональне голосування - і в парламенті, і у міських радах. Чому ми, народні депутати, прийшли сьогодні сюди? Бо відстоюємо принцип персонального голосування всюди. А в Київраді сьогодні розглядатимуть чимало резонансних земельних питань. Тому ми наполягаємо, щоб голосували депутати особисто, і щоб столиця знала потім усіх «героїв» поіменно», - заявив народний депутат від «УДАРу» Валерій Карпунцов з трибуни Київради.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.