УДАР у Київраді вимагає від газети «Хрещатик» спростувати недостовірну інформацію

kievrada shturm

 
Депутатська фракція «УДАР» у Київраді вимагає від газети «Хрещатик» спростувати недостовірну інформацію щодо подій у Київраді 7 лютого 2013 року. Про це заявив голова фракції «УДАР» у Київраді Олександр Клюс під час виступу у сесійній залі.


“У п’ятничному номері газети Київради «Хрещатик» на першій сторінці було опубліковано матеріал «Бюджетну сесію зірвала опозиція», в якому представників депутатської фракції політичної партії «УДАР Віталія Кличка» у Київраді звинувачують у блокуванні та зриві пленарного засідання, погромі у будівлі Київради та відсутності на пленарному засіданні. Депутатська фракція «УДАР Віталія Кличка» у Київській міськраді категорично спростовує дану інформацію», - наголосив голова фракції “УДАР” у Київраді.

Олександр Клюс підкреслив, що7 лютого 2013 року всі 13 депутатів фракції «УДАР» своєчасно з’явилися біля сесійної зали, щоби взяти участь у пленарному засіданні сесії Київради, але не змогли потрапити всередину, оскільки вхідні двері до сесійної зали були зачиненими.

«Більше того, чиновники Київради позбавили доступу до зали пленарних засідань не тільки депутатів Київської міськради, а й народних депутатів, про що комунальна преса «сором’язливо забула» повідомити читачам», - зазначив Олександр Клюс.

Депутати від «УДАРу» вимагають надати їм право на відповідь, «розмістити її на першій шпальті найближчого номеру газети «Хрещатик», а також об’єктивно висвітлювати діяльність всіх без виключення депутатських фракцій Київради», - повідомляє прес-служба політичної партії «УДАР Віталія Кличка».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.