У Києві міліціонери незаконно зносили МАФи

mvs aktsiya

 
У Києві працівники Голосіївського райуправління міліції незаконно зносили МАФи, а працівники сектору спецміліції чинять тиск на бізнес.


Про це засвідчила перевірка, проведена прокуратурою Києва в райуправлінні міліції за численними зверненнями підприємців, що надходять на телефон «гарячої лінії».

Прокурорською перевіркою встановлено, що працівниками районного відділу державної служби по боротьбі з економічною злочинністю (ВДСБЕЗ) та сектору спецміліції систематично перевіряють підприємців з питань, що не відносяться до їх повноважень.

Як з’ясувалося, міліціонери ВДСБЕЗ у вересні минулого року без відповідного направлення перевіряли законність встановлення двох МАФів на вул. Васильківській, 34.

Під час перевірки вони склали протокол огляду місця події та за допомогою техніки здійснили незаконний демонтаж торгівельних споруд.

Натомість, за законодавством виключне право на демонтаж малих архітектурних форм має КП «Київблагоустрій», фахівці якого до цієї перевірки не залучалися.

Незаконні перевірки підприємців проводяться працівниками сектору спецміліції, основним обов’язком яких є обслуговування особливо режимних підприємств оборонно-промислового комплексу.

За результатами перевірки прокуратура Києва внесла подання начальнику Голосіївського райуправління міліції з вимогою припинити незаконні перевірки підприємців та притягнути до відповідальності міліціонерів, котрі чинять тиск на бізнес.

Нагадаємо, що у прокуратурі Києва постійно діє телефон «гарячої лінії» 524-84-42, за яким можна звернутися до прокуратури з приводу незаконного втручання в господарську діяльність та тиску з боку органів державного контролю та міліції, повідомляє відділ зв’язків із засобами масової інформації прокуратури міста Києва.



Коментарі

  +0 #1 Киевлянин 20 февр. 2013 г., 14:03:21
Надо же как зашифровали МАФ - "малих архітектурних форм" !!! Написалибі просто -ЛАРЬКОВ !!! :lol:
  +0 #2 Lilia 20 февр. 2013 г., 14:45:18
Незаконно они могут убирать, а попробуйте добиться, чтобы убрали МАФ на законном основании. Мы уже год пишем коллективные письма во всевозможные инстанции , чтобы закрыли киоск круглосуточно торгующий алкоголем под окнами ( хотя режим работы у него до 22.00). А принадлежит какому то депутату - и все. HELP ! Подскажите ,кто знает что делать? Как избавиться от такого "счастья"? пр,Маяковского 41\1
  +0 #3 Киев 20 февр. 2013 г., 15:34:22
Угу, менты "чинять тиск", а торгаши, которых крышует прокуратура - нет? И это при том, что не найдете ни одного киевлянина, который был бы рад соседству киоска со своим домом и поддержал бы это.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.