В столиці, на проспектах Перемоги та Глушкова, обмежено рух транспорту

pr peremogi

 
Столична Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що наразі тривають ремонтні роботи по реконструкції проспекту Перемоги. Тому на ділянці від Великої Кільцевої дороги до вулиці Івана Крамського (Святошинський район) з 7 червня частково обмежено рух транспортних засобів, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланнм на прес-службу УДАІ Києва.


Нагадуємо, що у зв'язку з проведенням поточного ремонту автомобільної дороги М-05, Київ-Одеса, з 3 червня 2013 року діють обмеження в русі по проспекту Глушкова, на ділянці від Одеської площі до АЗС «ТНК» в обох напрямках (в межах адміністративної території міста Києва), що у Голосіївському районі міста.

Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотриманням Правил дорожнього руху.



Коментарі

  +0 #1 Василиса 7 июн. 2013 г., 10:09:35
Нужно еще уменьшить количество транспорта на площади Севастопольской и запретить там строительство АЗС. Это преступление строить такой объект в зоне жилых домов и РОДИЛЬНОГО ДОМА. Такое впечатление что в городе отсутствует власть. Кто хочет - тот строит и где попало

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.