УДАІ зустрілося зі столичними перевізниками

zustrich perevizniki

 
Нещодавно відбулася робоча зустріч керівництва УДАІ з керівниками автогосподарств перевізників міста Києва з питань забезпечення безпеки та стану аварійності на пасажирському транспорті. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


З початку нинішнього року спільними мобільними групами з числа працівників Державтоінспекції та фахівців Укртрансінспекції проведено 153 профілактичних відпрацювання та 2 операції, результатом яких є 5468 адміністративних протоколів, з яких: 30 за керування транспортним засобом у нетверезому стані; 1349 протоколів за перевищення встановленої швидкості руху, порушення вимог знаків та розмітки та 198 протоколів за керування транспортним засобом без необхідних документів. Крім того, складено понад 3000 адмінпротоколів за відхилення від визначеного маршруту перевезення, 725 протоколів за перевезення пасажирів понад встановлену норму та 254 за порушення правил зупинки під час висадки-посадки пасажирів.

Також, з початку року, за результатами проведення перевірок по недоліках у роботі авто перевізників, направлено 38 інформаційних листів, відповідно до яких позбавлено ліцензії на перевезення пасажирів чотири автопідприємства, а одного з пасажироперевізників позбавили права роботи на маршруті.

Зазначені заходи дисциплінують водіїв, допомагають навести лад на автошляхах міста. А головне - забезпечують киянам та гостям столиці комфортне та безпечне пересування на автотранспорті. Робота у даному напрямку триває.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.