Прокуратура відкрила кримінальне провадження за незаконно встановлені дебаркадери в акваторії Дніпра

debarkadery

 

В ході прокурорської перевірки незаконно розміщені плавзасоби були виявлені в затоці Оболонь та на Дніпровській набережній. Про це повідомив начальник відділу управління правозахисної діяльності, протидії корупції та злочинності у сфері транспорту столичної прокуратури Дмитро Чібісов, передають «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу прокуратури міста Києва.


За словами Чібісова, перевіркою із залученням контролюючих органів встановлено, що посадові особи двох приватних підприємств в порушення вимог земельного та водного законодавства розмістили несамохідні плавзасоби (дебаркадери) на території Оболонської та Дніпровської набережних для здійснення господарської діяльності.

У зв’язку з виявленими порушеннями Державною інспекцією з безпеки на морському та річковому транспорті було складено акти про заборону експлуатації вказаних плавзасобів, за результатами розгляду яких один з дебаркадерів вже відшвартовано.

Крім того, у діях посадових осіб вказаних підприємств вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 197-1 КК України - Самовільне захоплення земельної ділянки в охоронній зоні. За результатами перевірки столичною прокуратурою відомості про цей факт внесено до ЄРДР та розпочато досудове розслідування.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.