​Кличко хоче розірвати контракт з «Київенерго»

Київ не має наміру продовжувати контракт з ПАТ «Київенерго» щодо управління тепловими активами міста. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко під час виїзної інспекції щодо ремонту ділянки теплової мережі по вул. Кіквідзе, 37, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Київського міського голови.


«Тепломережі у місті в поганому стані. У них вичерпаний ресурс експлуатації. Як наслідок - часто відбуваються прориви. Тепломережі столиці сьогодні перебувають під управлінням «Київенерго». Концесія завершується наступного року. І ми розглядаємо можливість або передати всі тепломережі в муніципальне управління, або залучити міжнародних операторів (зараз ведуться такі переговори), які можуть взяти мережі в ефективне управління. Це міжнародні компанії, які мають досвід успішної роботи. Будемо шукати найбільш оптимальний варіант, щоби виправити всі недоліки, які були при роботі з «Київенерго», - зазначив Віталій Кличко.

Мер підкреслив, що основою нового договору має стати енергоефективність, модернізація теплового господарства, зниження виробничих затрат, які дозволять у подальшому вплинути на тарифи. «Наше завдання - щоби система ефективно працювала і кожен будинок мав холодну і гарячу воду та опалення», - наголосив мер Києва.

Говорячи про аварійну ситуацію на Кіквідзе, 37, Київський міський голова відзначив, що мешканці будинку протягом тижня не могли викликати комунальні служби, щоби усунули аварію. Тож мер дав доручення голові Печерського району провести службове розслідування, чому місцеві чиновники вчасно не відреагували на аварію. А також наголосив, що завдання «Київенерго» - протягом доби усувати всі пориви, щоби в квартирах киян було тепло.

«Вже сьогодні ввечері всі мешканці цього будинку отримають тепло», - зазначив Віталій Кличко.

Фото прес-служби Київського міського голови



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.