У Києві стікерами нагадують про другу річницю арешту Юлії Тимошенко

nalipki

 

Сьогодні, 5 серпня, виповнюється 2 роки з дня арешту лідера політичної партії «ВО «Батьківщина» Юлії Тимошенко. У столичному осередку партії вирішили киянам про цей день нагадати наліпками «2 роки ув’язнення Юлії Тимошенко – 2 роки політичних репресій, корупції, демагогії, зростання злочинності, бандитизму, знищення української мови...», повідомили «Конфліктам і законам» у київському осередку «Батьківщини».


«Це наша солідарність з Юлією Володимирівною, яка протягом 2-х років свого ув’язнення терпить моральні й фізичні знущання й, попри все, залишається взірцем вольової особистості для українців та політичним ворогом №1 для влади - зазначив керівник Київської «Батьківщини», народний депутат Юрій Одарченко. - У стікері ми звертаємо увагу киян на те, що впродовж двох останніх років режиму Януковича українське суспільство ще більше дестабілізовано й деморалізовано».

stiker

 

У партійному осередку повідомили, що активісти займалися розклейкою з 5-ї години ранку. Наклеювали стікери у громадських місцях у всіх десяти районах Києва.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.