Офіс «УДАРу» знову оточив проплачений владою «мітинг»

miting of udar

 

Мітинг у парку Шевченка та під центральним офісом партії «УДАР» у столиці, на якому роздають листівки, де поливають брудом партію та її лідера, проплачений провладними силами. Про це заявив голова Київської обласної організації партії «УДАР» Олег Велікін, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


«Ми зафіксували, як невідомі особи роздають людям гроші та записують людей, які беруть участь у «мітингу». Людям роздають листівки, у яких поливають брудом партію «УДАР» та її лідера Віталія Кличка. Також ми зафіксували невідомих осіб у цивільному, які охороняють так званий мітинг», - повідомив Велікін.

В «УДАРі» заявляють, що проплачені провладними силами акції проти опозиції показують справжнє обличчя влади. Для боротьби з опозицією влада використовує брудні методи з дискредитації «УДАРу» та інших опозиційних сил.

Замовники провокацій проти «УДАРу» використовують людей для задоволення власних політичних інтересів. Про це заявив народний депутат від «УДАРу» Ростислав Павленко, коментуючи акцію під стінами партії «УДАР».

«На жаль, ми бачимо чергову проплачену акцію, коли людей мотивують до участі в «мітингах». Учасники акції навіть не розуміють, за що чи проти чого вони виступають», - сказав народний депутат.

За словами Павленка, люди, які брали участь в «мітингу» в парку Шевченка та пікетували офіс партії «УДАР», навіть не змогли пояснити, з якою метою вони прийшли. «Вони знають якісь загальні фрази, щось говорять про відповідальність депутатів, але мало що можуть конкретно пояснити», - наголосив Ростислав Павленко.

Ударівець наголосив, що сьогоднішня акція є черговою провокацією влади проти опозиційних сил. «Це не перший подібний захід під стінами «УДАРу». Але хочеться побажати організаторам припинити проводити таку політику, оскільки вона принижує і тих, хто бере участь в таких акціях, і тих, хто їх замовляє», - сказав Ростислав Павленко.

Як повідомили у прес-службі «УДАРу», участь в акції під стінами «УДАРу» взяло не більше 80 осіб, які не проявляли значної активності.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.