Столичні чиновники реалізували комунальне майно за заниженою майже удвічі вартістю

prok riev new

 
Прокуратура Києва розпочала кримінальне провадження стосовно посадовців Департаменту комунальної власності КМДА, з вини яких об’єкти нерухомості у центрі столиці перейшли у приватну власність за заниженою вартістю. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


Так, за результатами перевірки, проведеної відділом захисту фінансово-економічних інтересів держави прокуратури м. Києва, встановлено, що упродовж 2012 року керівництвом структурного підрозділу столичної адміністрації було відчужено понад 830 кв м нерухомого майна територіальної громади у Шевченківському та Подільському районах.

Як виявилося, посадовці, ґрунтуючись на висновках приватних експертів щодо вартості комунальних приміщень, реалізовували їх комерційним структурам за ціною майже удвічі нижчою, ніж ринкова.

Внаслідок незаконних дій чиновників столичному бюджету завдано збитків на загальну суму 3,2 млн гривень.

Відомості про вчинення посадовцями КМДА кримінального правопорушення прокуратура Києва внесла до ЄРДР за ч. 2 ст. 364 КК України – Зловживання владою або службовим становищем. Досудове розслідування триває.



Коментарі

  +1 #1 ВИТ 16 окт. 2013 г., 17:59:48
Те саме станеться і у Дніпровському районі м. Києва. Підготовка почалась і іде повним ходом .Адреса Бучми 5А.
  +1 #2 Гость 16 окт. 2013 г., 18:11:21
Та отмажутся эти твари! Отдадут часть того шо накрали и сразу же "все окажется в порядке"!! Гады!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.