Справа Черновецького жила, жиє і буде жити?

shlapak

 
Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов має намір призначити своїм заступником з питань місцевого самоврядування екс-співголову фракції «Блоку Леоніда Черновецького» у Київраді Аллу Шлапак. Про це заявили у партії «УДАР», повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі «УДАР».


За інформацією «УДАРу», таке призначення вже погоджено постійною комісією Київради з питань місцевого самоврядування, а 13 листопада має бути винесене на розгляд нелегітимної Київради.

«Олександр Попов два роки тому говорив, що «активна робота» Леоніда Черновецького завдала Києву збитків на 70 мільярдів гривень. Алла Шлапак, як відомо, на той час була одним із лідерів цієї команди. І тепер Попов вирішує призначити її своїм заступником. До речі,останнім часом з пані Шлапак пов'язують доволі тісні взаємини із Партією регіонів», - зазначають в «УДАРі».

Крім того, деякі громадські активісти звинувачують Шлапак у координації дій «тітушок» перед Київрадою.

«Крім Алли Шлапак, непрацевлаштованими досі залишаються Олесь Довгий, Денис Басс, Ірена Кільчицька, Анатолій Чуб. І незважаючи, що проти декого з них наразі порушені кримінальні справи, Олександр Попов, підібравши і ці «цінні кадри», може сформувати нову «професійну молоду команду», - зазначають в партії «УДАР».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.