Брати Клички разом з активістами тримають силовий удар на Шовковичній

klicho berkut

 
Активісти, які виставили пікет на розі вулиць Шовковичної і Богомольця, вже кілька годин тримають облогу в очепленні внутрішніх військ і «Беркуту». Народні депутати від «УДАРу» і лідер партії Віталій Кличко увесь час перебувають з активістами. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі партії «УДАР».


Кличко довго спілкувався з бійцями внутрішніх військ і з беркутівцями, закликаючи їх не виконувати злочинних наказів і не штурмувати мирний пікет. Зараз на місце приїхав брат лідера «УДАРу» Володимир Кличко.



Коментарі

  +0 #1 zhid 9 дек. 2013 г., 18:19:50
opiat vranie
  +3 #2 Павел 9 дек. 2013 г., 18:24:20
Если зачморят Кличко, это будет означать что зачморили всех боксёров Украины. Не нужно так делать!
  -3 #3 таво 9 дек. 2013 г., 18:31:26
Надо этим мордобойцам мозги вправить ! ФЮРЕРА МОРДОБОЙСКИХ ПАРТБАРАНОВ ГЭТЬ С МАЙДАНА !
  -4 #4 Андрей 9 дек. 2013 г., 18:35:28
Виталий и Владимир, Вас уважают и любят не только в Украине, но и во всём мире!!! Но зачем же Вы лезете в это политическое болото! Ведь даже не вооруженным взглядом видно, что на т.н. майдане уже не решаются вопросы Украины. В очередной раз разыгрывается противостояние востока и запада, и Украина, к сожалению в данный момент, оказалась очередной картой из колоды. Зачем Вам то оказаться именно в числе тех, кто сейчас перетасовывает краплёные карты.
  +1 #5 Любовь 9 дек. 2013 г., 18:35:58
Владимир, Виталий, я всем сердцем с Вами! Молюсь за вас, вы- истинные патриоты Украины! Храни вас Господь!!!

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.