ДАІ продовжує блокувати транспорт, що везе на Майдан харчі, дрова та інші необхідні речі

rechi maydan

 
Народні депутати від «УДАРу» вимагають, щоб ДАІ припинило блокувати транспорт, що везе на Майдан продукти харчування, дрова та інші необхідні для життєдіяльності наметового містечка речі. Про це заявив на брифінгу у Штабі національного спротиву нардеп від «УДАРу» Микола Паламарчук, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі партії «УДАР».


Він зазначив, що звернувся з відповідною вимогою до керівництва МВС. «Ми вимагаємо від тих, хто має контролювати дотримання правопорядку, самим не порушувати закон. Бо жоден закон не дозволяє патрульним службам блокувати машини, що везуть речі на Майдан», - наголосив Паламарчук. Він розповів, що опозиція фіксує всі випадки подібних порушень і вимагатиме відповідальності по них. «Мета влади - ускладнити життєдіяльність Майдану. Тому навіть машини для вивозу сміття не пускають. Ми попередили ДАІ, якщо міліція створюватиме Майдану проблеми з вивозом сміття - доведеться вивезти його до відділків», - сказав він.

Також Паламарчук розкритикував спроби правоохоронних органів розповсюджувати недостовірну і брехливу інформацію про жителів наметового містечка. Він наголосив, що всі подібні заяви міліції - відверта провокація.

«Якщо хтось в міліції стверджує, що патрулює Майдан і потім пише брехливі рапорти - то це є порушенням закону і провокацією»- наголосив він.

Щоб уникнути провокацій з боку правоохоронних органів, представники яких начебто збираються забезпечувати громадський порядок у центрі Києва під час новорічних свят, активісти Майдану домовилися про спільне патрулювання працівників міліції з загонами самооборони наметового містечка.

«На Майдані - нормальне життя, і нехай міліція не вигадує брехню, а переконається в цьому в компанії наших активістів, аби уникнути дезінформації», - наголосив ударівець. Він також повідомив, що з 28 грудня органи внутрішніх справ, зокрема працівники підрозділів ДАІ, мають розблокувати під'їзди до Майдану для комунальних служб (для вивозу сміття), а також для доставки продуктів та дров.

Генерал-лейтенант міліції у відставці Паламарчук наголосив на необхідності об'єктивної роботи МВС України щодо розкриття злочинів, без політизації та підтасовки фактів.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.