У Києві за добу за порушення ПДР до відповідальності притягнуто 210 водіїв

dtp kiev

 
У столиці за 24 березня інспектори ДАІ виявили 210 порушень Правил дорожнього руху. За порушення правил проїзду перехресть затримано – 2-х водіїв; зупинки та стоянки – 57, перевищення встановленої швидкості – 33, невиконання сигналів світлофора – 16; невиконання вимог дорожніх знаків та розміток – 43, без необхідних документів керували автівками – 16 водіїв. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонили від керування 31 водія. Крім того, співробітники ДАІ виявили 4 пішохода-порушника ПДР, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УДАІ Києва.


За добу було зареєстровано 2 дорожньо-транспортні пригоди (2наїзди на пішоходів), в яких 2 особи отримали травми.

Шановні водії! Зверніть увагу! З 24 березня розпочались весняні шкільні канікули і діти більше часу проводять на вулиці. Зважаючи на це, Державтоінспекція звертається до водіїв - будьте дуже уважні при проїзді пішохідних переходів і в місцях можливої появи дітей, не об'їжджайте транспорт, який зупинився перед «зеброю», зупиніться і пропустіть дітей, які переходять дорогу. Також ДАІ радить пішоходам мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це дозволить бути більш помітним на дорозі і убезпечити себе від біди. Особливо важливо забезпечити таким атрибутом дітей.

Незаконні заволодіння транспортними засобами: Дарницький район а/м «ВАЗ-217030», д/н СА6084ВІ, 2013 р.в., зеленого кольору, Оболонський р-н а/м «Ленд Ровер Спорт», д/н АА9091МВ, 2012 р.в., білий.

Державтоінспекція столиці радить у разі незаконного заволодіння автомобіля без зволікань звертатися в міліцію. Практика показує: чим швидше правоохоронці дізнаються про злочин, тим більше шансів по гарячих слідах затримати зловмисників. Найбільш ефективними засобами проти незаконного заволодіння автотранспортом в Державтоінспекції називають механічні замки, що блокують коробку передач, кермо і педалі, а також саморобні індивідуальні «секрети»: наприклад, тумблер, що відключає електроживлення, або пристрій, блокуючий подачу палива.

Вчора «гарячим слідом» працівники полку ДПС ДАІ затримали водія а/м «Мерседес Бенц Віто», який підозрюється у скоєні злочину.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.