Кличко: Запуск Подільського мосту сприятиме вирішенню сполучення Троєщини з центром міста

podil mist

 
Вирішення транспортних питань Києва має вестися у кількох ключових напрямках. Про це в ефірі ТРК «Київ» заявив лідер «УДАРу», Київський міський голова Віталій Кличко, повідомляють «Конфлікти і закони».


Він наголосив, що досі відкритим залишається питання завершення будівництва Подільського мостового переходу, який при достатніх обсягах фінансування – 4,5 млрд грн. – можна здати в експлуатацію через півтора-два роки. Запуск мосту дозволить вирішити проблему транспортного сполучення Троєщини з центром міста.

«Я провів багато зустрічей на Троєщині, обговорюючи питання будівництва лінії метро. На запуск Подільського мосту потрібно 4,5 млрд грн. Для запуску метро – ще 18 млрд. Є пропозиція запустити через цей міст швидкісний трамвай, вартість якого буде набагато нижчою, це дасть можливість жителям Троєщини безперешкодно дістатися центру міста», - відзначив Кличко.

Мер додав, що Києву потрібно відходити від використання маршруток, надаючи перевагу автобусам та тролейбусам, які зможуть перевозити більшу кількість пасажирів.

Мер висловив впевненість, що спорудження паркінгів дозволить збільшити пропускну здатність міських автошляхів. «На сьогодні великою є проблема з паркуванням у столиці. Іноді власники, залишаючи автомобілі, фактично блокують дві смуги на деяких вулицях. Тому Києву потрібні нові сучасні паркінги - як у центрі, так і в спальних районах, - щоб автомобілі не стояли просто на вулицях та не заважали іншим учасникам дорожнього руху», - відзначив Кличко.

Коментуючи запитання телеглядачів щодо незаконного розміщення МАФів, лідер «УДАРу» зазначив, що нова київська влада докладе усіх зусиль, щоб подолати подібне явище. «У цьому питанні нам потрібно відновити законність та справедливість. Не є таємницею, що у Києві працюють близько 20 тисяч незаконно встановлених МАФів, які  заважають людям і з яких місто не отримує ні копійки податків. Тому ми будемо вести з ними боротьбу і виключення не буде ні для кого», - заявив мер.



Коментарі

  +0 #1 Инна 12 июн. 2014 г., 08:05:30
Пусть Господин мэр сам, с Троещины до центра города, в часы пик, в трамвае и троллейбусе добирается, пусть даже и скоростными. А еще лучше на велосипеде. Чтобы жизнь- малиной ему не казалась. Очередной кандидат дорвался до кормушки и теперь будет рассказывть о плохих дядях и тетях, что разворовали казну.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.