За порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 70 водіїв

zitknennya

 
У столиці за 5 жовтня інспектори ДАІ виявили 525порушень правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 139водіїв; правил зупинки і стоянки - 43, без необхідних документів – 39. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння від схоронено від керування 41 водія, а з початку року - 10562. Крім того, за порушення правил проїзду пішохідних переходів до відповідальності притягнуто 70 водіїв. Але порушують і пішоходи. Вчора інспектори ДАІ задокументували 57 пішоходів-порушників.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.

Державтоінспекція звертає увагу на те, що в столиці почастішали ДТП за участю пішоходів. Саме для того, щоб водії могли вчасно помітити пішоходів на дорозі, столична Державтоінспекція радить таким учасникам дорожнього руху мати на одязі світлоповертаючі елементи. Це зменшить ризик потрапити в небезпеку на дорозі. Особливо важливо забезпечити таким одягом дітей.

За минулу добу зареєстровано 3 ДТП, в яких 11 осіб отримали травми. Вчора, 5 жовтня, близько першої години ночі на Харківській площі трапилась дорожня пригода за участю міліцейського транспорту. Внаслідок автопригоди травмовано 8 людей. Попередньо з’ясовано, що в напрямку Харківської площі з боку вулиці Світлої рухався службовий автомобіль «Toyota prius». Його водій зупинився на забороняючий (червоний) сигнал світлофора у середній смузі. Поряд у крайній правій смузі зупинився вантажний автомобіль «Renault». Дочекавшись зеленого сигналу, вантажний та службовий автомобілі розпочали рух у напрямку Харківського шосе. У цей час на забороняючий сигнал світлофора виїхав пасажирський автобус «Mersedess printer», який скоїв зіткнення зі службовим автомобілем «Toyota prius». Після зіткнення «Mersedess printer» перекинувся на лівий бік. Факт порушення правил дорожнього руху водієм «Mersedess printer» зафіксовано кількома відеокамерами. Внаслідок ДТП шість пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження і були доставлені до Київської міської клінічної лікарні швидкої допомоги з різними травмами.

zitknennya1

У неділю, 5 жовтня, в столиці зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Солом’янський район – автомобіль «KIA CERATO», номерний знак АІ5262СР, 2010 року випуску, червоного кольору; Дарницький район  - два мотоцикли:«GION», н.з. ВВ0089АС, 2011 р.в., чорного кольору та «BAJAJPULSAR», н.з. АА4032АВ, 2013 р.в., червоного кольору;Дніпровський район – а/м «LEXUSLX 570», н.з. АА0383ВР, 2014 р.в., чорного кольору; Шевченківський район -  а/м «DAEWOO LANOS», н.з. АА8659КА, 2006 р.в., синього кольору. Прийнято міри розшуку. Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що найчастіше в столиці викрадають автівки уночі та надають перевагу машинам, що стоять у дворах під будинками. Поради Державтоінспекції, аби уберегти від незаконних заволодінь транспортні засоби:

1. Обладнайте автомобіль протиугінними пристроями.
2. Не залишайте ключі в замку запалювання.
3.Замикайте машину, навіть якщо залишаєте її ненадовго.
4. Ні в якому разі не залишайте цінні речі, гроші та документи в автомобілі.
5. Зберігайте авто на стоянках, що охороняються.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.