Термін пільгової оплати комунальних послуг у Києві буде продовжений до кінця місяця

pilgi plategi

 
Кияни зможуть до кінця жовтня оплатити комунальні послуги, користуючись пільгою. Про це заявив Київський міський голова Віталій Кличко під час спілкування з мешканцями Дарниці, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Київського міського голови.


Сьогодні, інспектуючи стан доріг після капітального ремонту, мер Києва побачив черги біля кас «Ощадбанку» в Дарницькому районі столиці. Віталій Кличко поспілкувався з людьми і відзначив, що дав розпорядження щодо продовження терміну пільгової оплати комунальних послуг до кінця місяця. Зазвичай кияни, які хочуть отримати пільгу при сплаті комунальних платежів, повинні це робити до 20 числа кожного місяця.

Сьогодні мер також провів нараду з керівниками профільних департаментів КМДА щодо наведення ладу з нарахуванням і сплатою комунальних платежів та щодо інформування населення, зокрема про механізм оплати послуг ЖКГ.

«Нам потрібно максимально швидко поінформувати киян, щоби вони розуміли, що у них є час до кінця місяця оплатити комунальні послуги з урахуванням знижки. Також потрібно розібратися, чому останні два місяці кияни з затримкою отримують квитанції на оплату комунальних послуг. Така ситуація не повинна більше повторюватися, а ті чиновники, хто допустив безлад, мають нести відповідальність. Хто не вміє ефективно працювати або не хоче - не працюватимуть в столичній владі», - підкреслив Кличко.



Коментарі

  +0 #1 Татьяна 18 окт. 2014 г., 20:26:13
В сентябре тоже говорили,что продолжили оплату по квитанциям,а пришли в октябре квитанции по тарифам без льгот, людей только обнадеживают,а потом обманывают.
  +0 #2 Анастасия 18 окт. 2014 г., 20:36:09
В прошлом месяце говорили то же самое, а штраф всё равно применили к тем,кто не успел до 20-го заплатить. На Оболони, Г.Сталинграда платежки пришли со штрафом за просрочку.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.