Кличко дав старт і взяв участь у «Пробігу під каштанами»

orobig kashtani

 
Міський голова дав старт пробігу та взяв участь у благодійному забігові на 5 кілометрів. «Найголовніше – це здоров’я. Я сьогодні зранку, наприклад, проїхав 30 км на велосипеді, позаймався вейкбордингом, тепер побіжу, - розповів мер. - Але, беручи участь в забігові, ми також і допомагаємо хворим дітям. Сьогодні чудовий сонячний день, і я бажаю вам отримати від сьогоднішніх забігів масу емоцій», - звернувся Кличко до учасників. Усього в програмі пробігу 5 забігів: для спортсменів, забіг мужніх, пробіг в ходунках, дитячий забіг і благодійний, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі Київського міського голови.


Відповідаючи на питання журналістів, чому він бере участь саме у благодійному забігові, Кличко зауважив, що дуже важливим є підтримувати усі доброчинні ініціативи. «За останні роки організатори марафону зібрали та передали на благодійність, для дітей з вадами серця, 2 150 000 гривень. Тому нам потрібно продовжувати допомагати дітям, адже вони – наше майбутнє», - підкреслив міський голова.

«Пробіг під каштанами» – наймасштабніша спортивно-благодійна акція в Україні. Відбувається щорічно, починаючи з 1993 року. Останніми роками кошти, зібрані під час «Пробігу під каштанами», спрямовуються на придбання життєво необхідного медичного обладнання для Науково-практичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України. За час підтримки Центру учасники зібрали та передали медзакладу обладнання на 2 150 000 гривень, в тому числі й унікальний для України апарат екстракорпоральної оксигенації («Штучне серце»).

Цього року в 5 забігах взяли участь понад 6 тисяч людей, зокрема 4,5 тисяч – у благодійній дистанції, зазначають у прес-службі.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.