У Києві відбудеться VІ Форум молодих юристів України, приурочений до Дня Конституції України

forum uristiv

 
Дата: 24-25 червня 2015 року.

Місце проведення: 1 день: м. Київ, Міністерство юстиції України (провулок Рильський, 10);
2 день: м. Київ, Європейський університет (бульвар академіка Вернадського, 16 В).

Організатори: Координаційна Рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України; Міністерство юстиції України.

Історія. Форум молодих юристів України – ініціатива Координаційна Рада молодих юристів України при Міністерстві юстиції України, започаткована в 2009 році, як унікальний простір професійного спілкування молодих юристів, студентів-правників з органами державної влади, бізнес сектору та громадськості. Форум відбувається за всебічної підтримки Міністерства юстиції України.

Місією Форуму молодих юристів України є утвердження України як правової держави, де панує повага до права і правників, шляхом координації та консолідації зусиль молодих юристів України на засадах професійності, аполітичності, патріотизму, самоорганізації й соборності, створення унікальної платформи для обговорення молодими фахівцями сучасних проблем юриспруденції.

Головними ідеями Форуму є:

обговорення та пошук шляхів вирішення ключових проблем в правовому вимірі;

налагодження ефективної та системної співпраці молодих юристів зі всієї країни, органами державної влади, місцевого самоврядування, громадськими організаціями та бізнес сектором;

обговорення умов і можливостей професійної реалізації юристів - молодих лідерів, долучення молодих юристів до реалізації місії Форуму, правоосвітньої, правовиховної місії Координаційної Ради, нормотворчих процесів;

Секції:

Сесія 1. Актуальні питання реформування судової системи;

Сесія 2. Актуальні проблеми корпоративного права;

Сесія 3. Актуальні проблеми трудових правовідносин;

Сесія 4. ІV Всеукраїнська правнича школа з альтернативних методів вирішення спорів (окрема реєстрація, вартість участі 30 грн.).

Учасники: молоді юристи практики, молоді вчені та студенти-правники старших курсів (незалежно від приналежності до КРМЮ). Участь у Форумі безкоштовна, проїзд учасникам не відшкодовується.

Реєстрація: Заявки приймаються до 22 червня 2015 року за адресою: 1 день:
https://docs.google.com/forms/d/1PNDDNk1bqEipz3HUJiaGmoYFXnNuPnoTaRCeabR9ll8/viewform

2 день: https://docs.google.com/forms/d/1Uwwh7Qm5gNAHx4eM67fCr82illBrCbo-IDfXCDSuJwQ/viewform

Довідкова інформація: www.krmj.org.ua

Которобай Євген, заступник голови КРМЮ України

тел.: 093 733 47 88, е-mail: [email protected]

Тужеляк Наталія, член КРМЮ України

тел.: 050 338 35 39, e-mail: [email protected]



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.