На Оболоні затримали вінничанина - за пограбування киянина

grabignik vinnichanin1

 
Зловмисник вдарив чоловіка, вихопив мобільний телефон і втік. Однак його оперативно затримали, зараз він перебуває під домашнім арештом.


Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, вранці до управління поліції від місцевого мешканця надійшло повідомлення про те, що його побив та пограбував невідомий. За вказаною адресою терміново прибули правоохоронці. Заявник детально розповів, як виглядав нападник, що значно допомогло оперативно затримати правопорушника.

Дільничні офіцери, які перебували неподалік від місця події, помітили схожого за описом чоловіка. Побачивши правоохоронців, він почав втікати, але вже за кілька хвилин опинився у кайданках.

grabignik vinnichanin2

За даним фактом слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років тюремного ув’язнення.

grabignik vinnichanin3

24-річному вінничанину повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.