У Києві оперативники затримали зловмисника, який смертельно травмував чоловіка

vbivstvo lupinosa1

 
Близько 23:30 до Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення від мешканки будинку на вулиці Анатолія Лупиноса: щойно брат ножем вбив її чоловіка. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Києва, передають «Конфлікти і закони».


Правоохоронці розпочали проводити заходи, спрямовані на затримання особи, яка скоїла правопорушення. У результаті злагоджених дій співробітників кримінальної поліції Солом’янського УП вдалося оперативно затримати одесита, 1978 року народження.

vbivstvo lupinosa2

vbivstvo lupinosa3

Правоохоронці встановили: затриманий тимчасово проживав у приватному будинку з сестрою та її чоловіком. Того вечора він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розпочав конфлікт із потерпілим. Між чоловіками виникла бійка, у результаті якої один із чоловіків наніс ножем смертельне поранення в груди своєму опоненту.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. 38-річного підозрюваного взяли під варту. Слідство триває, правоохоронці встановлюють усі обставини та хронологію подій того вечора.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.