Столична поліція затримала чоловіків, які нанесли тяжкі поранення киянину

politsiya kiivschini

 
Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, потерпілого у ковдрі викинули біля перехрестя. Від отриманих травм він помер у лікарні. Розслідується кримінальне провадження.


Повідомлення про чоловіка із колото-різаними пораненнями на вул. Сулеймана Стальського надійшло від лікаря до чергової частини Дніпровського управління поліції близько 02:45. За годину, незважаючи на всі зусилля медичних працівників, 58-річний житель Троєщини помер.

Відомості про подію зареєстрували в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Кримінальне провадження розпочали за ч. 2 ст. 121 (Умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Слідчо-оперативна група встановила, що пораненого чоловіка винесли у ковдрі до перехрестя. Обстеживши навколишню територію, правоохоронці виявили місце скоєння злочину, ретельно його оглянули, вилучили ніж та інші речові докази. Опитали можливих свідків та очевидців.

Згодом, у результаті проведених оперативно-розшукових заходів, працівники поліції встановили та затримали двох чоловіків – 49-річного та 48-річного киян, яких обґрунтовано підозрювали у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень померлому. Також у них вилучили одяг зі слідами крові, який направили на експертизу.

Затримані зізналися у скоєному та розповіли, що конфлікт виник через грошовий борг. Житель Троєщини не віддавав позичені гривні, а згодом змінив своє місце проживання: останнім часом мешкав у занедбаному приміщенні в Дніпровському районі. Того дня потерпілий скривдив «кредитора» у телефонній розмові. Ображений чоловік взяв на підмогу свого товариша і розшукав боржника. Під час «чоловічої розмови» киянина побили, а друг «кредитора» наніс потерпілому ще більше десяти ножових поранень.

Підозрювані чоловіки арештовані і перебувають під вартою. Згідно із Кримінальним кодексом України, їм загрожує до десяти років позбавлення волі.

Працівники поліції проводять передбачені законом слідчі дії.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.