​Правоохоронці розслідують вбивство чоловіка на столичній Борщагівці

Про труп у квартирі поліцейським повідомили лікарі, яких викликав родич потерпілого. На місце виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Святошинського управління поліції столиці. У квартирі біля тіла померлого із ножовим пораненням шиї правоохоронці виявили ще одного чоловіка, який спав у стані сильного алкогольного сп’яніння. Тож пояснити, що сталося, він не зміг.


Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, передають «Конфлікти і закони».

Правоохоронці з’ясовують всі обставини події. З місця вилучено ймовірне знаряддя злочину - ніж, його направлено на експертизу, яка дасть кінцевий висновок.

Родич померлого спочатку розповідав, що знайшов чоловіка у крові і намагався надати йому допомогу. Нібито він із цивільною дружиною повернулися після вигулу собак і застали потерпілого ледь живим. Однак оперативники з’ясували, що саме племінник наніс смертельне поранення 58-річному родичу. А після намагався направити слідчих хибним слідом. Цивільна дружина, на очах якої це відбувалося, згодом таки підтвердила версію правоохоронців.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції столиці відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

36-річного підозрюваного затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі підготували клопотання щодо обрання йому міри запобіжного заходу у вигляді триманні під вартою.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.