​За крадіжку з магазину киянину загрожує до трьох років ув'язнення

Зловмисник викрав дорогий алкогольний напій і цукерки. Із товаром він пройшов повз непрацюючу касу, але на виході з магазину його затримала охорона.


Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, до Деснянського управління поліції надійшла заява від співробітників супермаркету на вулиці Олександра Сабурова про те, що вони виявили відсутність товару на суму близько 700 гривень. Також вони затримали юнака, який намагався пронести неоплачений товар повз непрацюючі каси.

Вдалося помітити хлопця завдяки камерам відеонагляду. Згодом зловмисника доправили до Деснянського управління поліції. У крадіжці він зізнався. Речові докази вилучено.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Чоловік - житель Деснянського району столиці, 1980 року народження, раніше не судимий. Його відпустили під особисте зобов’язання.

Фото glavny.tv



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.