​Поліція Києва розшукує водія, який під час дорожнього конфлікту відкрив стрілянину зі свого авто

Подія сталася вночі у Дарницькому районі: у результаті двоє чоловіків отримали поранення. Повідомлення про постріли на проспекті Бажана у напрямку Борисполя надійшли до чергової частини столичної поліції о 00:40. За викликом терміново виїхали патрульні та слідчо-оперативна група Дарницького управління поліції.


Як повідомляє прес-служба Нацполіції Києва, на місці події 21-річний водій «ВАЗ-2104» розповів правоохоронцям, що неподалік мосту під час дорожнього конфлікту водій «Cherry Tiggo» дістав пістолет і вистрілив кілька разів у його напрямку. Внаслідок цього пасажири «ВАЗ» - два 23-річні мешканці Київщини – отримали травми і були доставлені до лікарні. В одного чоловіка – поранення стегна, у іншого – плеча та грудної клітини.

Слідчо-оперативна група оглянула місце події, вилучила чотири гільзи. Вид зброї, яку застосував зловмисник, встановлять під час експертного дослідження.

Наразі проводиться відпрацювання прилеглої території, встановлюються свідки та очевидці, розшукується автомобіль «Cherry Tiggo» та його водій.

Відомості зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дарницького управління поліції. Вирішується питання щодо кримінального провадження. Попередня кваліфікація – ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.