​Трагедія в Голосієво - вибух житлового будинку

Пишуть в мережі Facebook: «О 13:26 пролунав дуже потужний вибух на Голосіївській площі в Києві. Знесло дах і два верхні поверхи в «хрущовки» поруч з готелем «Мир». Ймовірно, вибух побутового газу. Загинула жінка, ще 6 травмованих - в лікарні», - повідомляє Sergii Shelestiuk.

«Проспект голосіївський, 70. Приблизно о 13:20 прозвучав потужний вибух. Зруйнований центральний стояк житлового трьох поверхового будинку на обидві його сторони, разом з дахом. Даху над стоком немає. Кількість і наявність жертв і потерпілих не відомо. За попередніми ще не перевіреними даними - витік газу. На місці працюють рятувальники, пожежники, служба газу, а також екіпаж поліції. Люди в паніці. Деякі почали залазити до себе в вікна на першому поверсі, розбиваючи скло. На вулиці люди говорили про те, що поруч будівельна компанія могла докласти до цього руку. Будівництво прямим ходом йде в 20-ти метрах від вікон цього будинку», - пише у коментарі до Sergii Shelestiuk Makalevich Alexey.

«Ситуація в Голосіівському районі: попередньо - вибух побутового газу у житловому будинку. Обвалилося перекриття між поверхами, двох осіб госпіталізували із тілесними ушкодженнями. На місці працюють всі рятувальні служби, слідчого-оперативна група та криміналістична лабораторія. Рятувальники проводять евакуацію та розбирають завали.

14:25 - з-під завалів дістали жінку, її доставлять у лікарню.

На місці вибуху у будинку працюють рятувальники. Співробітники поліції надають допомогу місцевим жителям, спілкуються зі свідками та очевидцями.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України - порушення встановленим законодавством вимог пожежної безпеки. На жаль, від отриманих тілесних ушкоджень померла жінка, ще шестеро осіб – травмовані», - повідомляє на своїй сторінці ФБ начальник відділу комунікацій Нацполіції Києва Оксана Блищик.

Глава Національної поліції України Сергій Князєв повідомив, що в будинку, де стався вибух, зареєстровано 64 мешканця. Зараз працівники поліції проводять опитування потерпілих і самих мешканців будинку.

«Підрахуємо і встановимо, яку кількість громадян ми не можемо знайти: може, на роботі, може на дачі. Але ця робота триває», – повідомив Сергій Князєв.

В мережі вже з’явилось відео трагедії в Голосієво:

Фото з мережі Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.