​У Києві затримано банду, яка систематично відбирала у підприємців гроші у великих розмірах, а в останнього - 6,5 млн гривень

За належного процесуального керівництва прокуратури міста Києва та проведених слідчих та оперативно-розшукових заходів вдалося затримали 4 чоловік, які підозрюються у вчиненні серії розбійних нападів на підприємців.


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

30 серпня 2017 року зловмисники, рухаючись на Брест-Литовському шосе на автомобілі «БМВ», заблокували машину потерпілого, поранили його пострілами у плече та відібрали сумку з 6,5 млн гривень.

У столиці було введено план «Перехоплення» і як результат – вже за кілька годин зловмисники були затримані.

Усі четверо чоловіків – громадяни Грузії, які тимчасово проживали у столиці та упродовж тривалого часу заробляли розбійними нападами, із застосуванням вогнепальної зброї, на підприємців.

Під час обшуків правоохоронці вилучили у затриманих пістолети, автомат Калашникова, велику кількість набоїв, комплекти номерних знаків для автомобілів, мобільні телефони, радіостанції, навігатори, балаклави, рукавички, перуки, близько 40 наборів ключів, відмички, інше знаряддя, яке використовувалося для вчинення злочинів, а також грошові кошти.

На даний час за погодження з прокуратурою міста Києва усім затриманим повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 КК України (розбій, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах, вчинений групою осіб).

Готується клопотання про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою. Також перевіряється причетність затриманих до інших злочинних епізодів.

Фото прес-служби прокуратури Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.