​Невдалий жарт: у Києві затримали чоловіка, який «замінував» весілля

Близько 19-ої години черговий Дніпровського управління поліції отримав повідомлення від невідомого про те, що біля ресторану на вулиці Малишка, де святкують весілля, він поклав бомбу, яка вибухне через 10 хвилин. На адресу терміново виїхали слідчо-оперативна група, вибухотехніки та керівництво територіального управління поліції, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


За словами начальника Дніпровського управління поліції Олександра Кузьміна, по прибуттю правоохоронці провели евакуацію 400 осіб, а фахівці вибухотехнічної служби ретельно оглянули приміщення ресторану та прилеглої території. Після обстеження об’єкту вибухових пристроїв чи речовин не знайдено.

«У ході першочергових оперативно-розшукових заходів ми встановили, що виклик надійшов з номеру мобільного абонента, який перебуває у Деснянському районі. Далі з’ясували місцезнаходження заявника та затримали його. Він знаходився вдома та вживав алкогольні напої, тож пояснити чітко свої дії не зміг. За однією із версій, він дізнався про весілля друзів та вирішив просто зіпсувати їм настрій», - відмітив Олександр Петрович.

У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 44-річного чоловіка затримали. Відомо, що він – уродженець іншої держави, який вже має судимість за скоєння крадіжки. Останні роки мешкав у столиці, де працював на продовольчих ринках.

«Зараз наші слідчі внесли відомості про подію у Єдиний реєстр досудових розслідувань та розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років», - зазначив Олександр Кузьмін.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За минувшие сутки рашисты ударили Искандером по железной дороге в Смиле - поражена гражданская инфраструктура и логистические сообщения

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.