​Поліція розпочала кримінальне провадження за фактом бійки між футбольними вболівальниками

Подія сталася вчора близько 20:00 на вулиці Василя Касіяна у Голосіївському районі Києва. У результаті 79 чоловік були доставлені до територіального відділу поліції, а троє людей звернулися за допомогою до лікарів, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


До правоохоронців надійшла інформація, що на вулиці відбувається масова бійка за участю понад сотні осіб. На місце події прибули екіпажі патрульних, співробітники Голосіївського управління поліції, які припинили хуліганські дії. Після цього на місці затримали 30 осіб, а згодом – ще 49 правопорушників. Усіх їх доставили до управління поліції.

За попередньою інформацією, конфлікт виник між вболівальниками спортивних клубів. Фанати домовилися про зустріч у конкретному місці, після чого почали з'ясовувати стосунки.

Працівники поліції встановили особисті дані усіх учасників конфлікту, на частину з них склали адміністративні протоколи за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону, військовослужбовця) Кодексу України про адміністративні правопорушення та відпустили.

Трьом потерпілим була надана медична допомога. На цей час у лікарні знаходиться один чоловік, двоє інших - залишили медичний заклад.

Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство). Санкція статті передбачає покарання - до чотирьох років позбавлення волі.

У рамках досудового розслідування діям учасників бійки буде надана правова оцінка.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.