​У Києві два товариша побили та пограбували сусіда

Близько півночі до Дніпровського управління поліції надійшов виклик про те, що у під’їзді по вулиці Інженера Бородіна побили 49-річного мешканця будинку. Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, на підлозі сходового майданчику у під’їзді правоохоронці виявили непритомного чоловіка із травмою голови, якого після надання першої допомоги лікарі «швидкої» госпіталізували у стаціонар. Також поліцейські поспілкувалися із консьєржем будинку та опитали сусідів, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


«Попередньо ми встановили, що чоловік повертався додому та у під’їзді на сходах зустрів сусіда, який із товаришем були напідпитку. Між чоловіками виник конфлікт, який закінчився бійкою. У результаті потерпілий втратив свідомість, а сусід зі спільником забрали його мобільний телефон і гроші», - зазначив правоохоронець.

Затримали чоловіків біля кіоску неподалік від будинку, де між сусідами сталася бійка. Під час поверхневого огляду правоохоронці виявили та вилучили особисті речі потерпілого, а також його мобільний телефон та частину грошей із тих, що зникли в нього після бійки. Вилучене повернули дружині постраждалого, а спільників доставили до територіального управління поліції.

«У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України 29-річного місцевого мешканця ми затримали, його 32-річного товариша – уродженця Черкащини - відпустили під особисте зобов’язання. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні розбою, згідно із частиною четвертою статті 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна», - додав Олександр Кузьмін.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.