​Столичні поліцейські розшукують чоловіка, який зник із дитиною співмешканки

До поліції Печерського району столиці звернулася місцева мешканка, яка повідомила про те, що 10 серпня її цивільний чоловік разом із малолітньою дочкою зникли. Встановлено, що мати передала своєму 41-річному співмешканцю 6-річну доньку, щоби він дочекався приїзду няні. Однак вони зникли і до цього часу про них нічого невідомо, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


За даним фактом слідчим відділом Печерського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Поліція проводить оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження зниклих.

Агеєв Андрій Леонідович, 1976 р.н., зареєстрований за адресою: Луганська область, Новоайдарський район, смт Щастя.

Прикмети чоловіка: зріст 187 см, худорлявий, має тату на лівому плечі у вигляді черепа і зображення вовка на грудях зліва, сіро-голубі очі, носить окуляри для зору, коротке темно-русяве волосся.

Обесса Євангеліна Андріївна, 2011 р.н.

Прикмети дівчинки: зріст 118 см, повної статури, темно-русяве волосся, сіро-голубі очі, має шрам, який залишився після операції з видалення апендикса.

Поліція звертається до громадян, які бачили цих осіб або знають, де вони перебувають, із проханням повідомити за телефоном: 102 або 280-70-42.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.