​У Києві без Михайла Саакашвілі почався «Марш за імпічмент»

Напередодні прихильники Саакашвілі почали отримувати на свої телефони фейкові смс-ки про перенесення початку маршу з 12 години на 15. Про це повідомив на своїй сторінці Фейсбук Михайло Саакашвілі: «Людям приходять смс, що Марш перенесли на 15:00 - це брехня! Переляканий президент вже не знає що ще зробити, щоб ми сьогодні не зібралися.

Нічого в них не вийде! Збираємось о 12:00 у парку Шевченка і йдемо на Майдан!» - написав Саакашвілі.


Не дивлячись не дезінформацію, люди сьогодні зібралися у парку Шевченко і пішли ходою до Майдану незалежностіде відбудеться народне віче.

Люди скандують «Імпічмент!», «Банду геть!», «Київ вставай!».

Колона розтягнулась від парку Тараса Шевченка до Бесарабської площі. Її очолюють дружина Михайла Саакашвілі, народні депутати Юрій Дерев'янко, Єгор Соболєв та інші.

Нагадаємо, в п'ятницю Саакашвілі був затриманий співробітниками ГПУ. Михайло Саакашвілі заявив, що розпочинає безстрокове голодування. За попередньою інформацією, завтра йому повинні обрати запобіжний захід. Михайло Саакашвілі закликав людей виходити на Марш сьогодні, незважаючи на його затримання, та проводити мирні акції на місцях.

На жаль, пряма трансляція маршу переривається технічними глушилками режиму.

Фото з прямої трансляції на Facebook



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.