​У Києві поліцейські викрили будинок розпусти

Отримавши оперативну інформацію про роботу борделю на вулиці Великій Васильківській, оперативники спільно із працівниками Голосіївського управління поліції провели санкціонований обшук. Про це розповів Сергій Сотников – начальник управління поліції по боротьбі зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва


«Ми затримали учасників закладу та організатора - 25-річну уродженку Сумської області, яка винайняла квартиру та облаштувала її ліжками. Далі підшукала дівчат, які надавали чоловікам інтимні послуги за гроші. Бордель був замаскований під салон із надання послуг еротичного масажу. При цьому організаторка активно рекламувала його у мережі Інтернет, де в основному і шукала клієнтів», - розказав Сергій Сотников.

Правоохоронці з’ясували, що п’ятеро жінок віком від 20-ти до 30-ти років за винагороду надавали сексуальні послуги. Відносно них працівники поліції склали протоколи за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Слідчі Голосіївського управління поліції розпочали кримінальне провадження за частиною другою статті 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України. За скоєння такого правопорушення жінці загрожує до п’яти років позбавлення волі», - додав Сергій Сотніков.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

  +1 #1 тол 14 мар. 2018 г., 19:37:17
А я замість "викрили" прочитав відкрили... Яка прикра помилка...

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.