​У Києві поліція викрила бордель, замаскований під стрип-клуб

Члени злочинної групи облаштували місце розпусти на вулиці Велика Васильківська. Клієнти, які відвідували заклад, за грошову винагороду отримували додатковий «сервіс» у вигляді інтимних послуг, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Співробітники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП у м. Києві спільно із Київською місцевою прокуратурою №8 у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України, припинили злочинну діяльність організованої групи, яка займалася інтимним бізнесом.

До складу угрупування входили 27-річна організаторка та троє її співучасників. Головна фігурантка займалася розподілом обов'язків та грошей між учасниками. Інші «помічники» - шукали та вербували дівчат, які надавали сексуальні послуги клієнтам.

Як встановили правоохоронці, у розважальний заклад навідувалися заможні клієнти, переважно - іноземці, котрих за бажанням обслуговували повії. Вартість «дорослих» розваг становила від 2500 гривень за годину. Розрахунок здійснювався виключно у приміщенні клубу.

Після інтимних втіх дівчата віддавали половину свого прибутку організаторам злочинної діяльності.

«У рамках кримінального провадження поліція провела одночасно два обшуки за адресами розташування нічного клубу та готелю, де жінки також надавали інтимні послуги. Звідти вилучили речові докази злочинної діяльності фігурантів: гроші, мобільні телефони, системні блоки, сервери тощо», - розповів старший оперуповноважений УБЗПТЛ ГУНП у м. Києві Олексій Гаврилюк.

Із порушницями закону поліцейські провели профілактичні бесіди та склали протоколи за ст. 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Організаторці злочинного угрупування рішенням суду обрано запобіжний захід - домашній арешт. Вирішується питання щодо визначення міри запобіжного заходу іншим учасникам групи.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.