​У Києві будують ТРЦ просто на дорозі, а мер Кличко нічого про це «не знає»

Основний радник-піарщик Кличка - пан Бахматов - прикидається дурником і робить вигляд, що не знає про незаконне будівництво ТРЦ, який вже декілька років будують на кінцевій станції швидкісного трамваю №3, і яке з обох боків вилазить на проїжджу частину.


Бахматов такий самий лицемір, як і Кличко, адже до кличківської влади надходило безліч звернень про незаконність цього будівництва, зокрема й від нашої команди. Всі прекрасно розуміють, хто його кришує, адже ніхто б без домовленості з мером не починав би вкладати величезні гроші в незаконне будівництво ТРЦ під виглядом «реконструкції» станції швидкісного трамваю. Бо якщо б у Києва був нормальний міський голова, він би одразу припинив таку вакханалію (та й не видавав би під неї документи з самого початку).

Але Бахматов тримає всіх киян за дурнів, робить вигляд, що міська влада тут ні до чого й нічого не знає! І це при тому, що незаконні містобудівні умови (на підставі яких зараз і відбувається будівництво) видав Департамент містобудування та архітектури КМДА, який підпорядкований Кличку. Саме міський голова призначає голів департаментів і комунальних підприємств (Київпастранс), на землях яких незаконно будується дане ТРЦ. Крім цього, і скандал то не «свіжий», адже задовго до того, як ці злобудовники захопили ту частину дороги, що на фото, вони залізли на дорогу з іншої сторони з ділянки.

Наша команда, в особі депутата Київради Прохор Антоненко, неодноразово робила звернення до Кличка, аби зупинити цю вакханалію (починаючи від запиту оголошеного на сесії Київради ще в 2016 році (!), й закінчуючи 7 травнем цього року), але Бахматов з Кличком «не знали». Прохор піднімав це питання на комісії Київради та на комунальному телеканалі ТРК Київ ще минулого року, але Бахматов з Кличком «не знали». Крім того, що ТРЦ незаконне, й з двох сторін вилазить на дорогу, мешканці Борщагівки вже більше 2-х років не можуть користуватися кінцевою станцією швидкісного трамваю, бо мер її закрив на «реконструкцію», але Бахматов з Кличком «не знали».

Бридкі, ниці лицеміри!

P.S. Ось докази того, що все кличківська влада знала:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=3550066438340428
https://www.facebook.com/photo/?fbid=4046833741997026
https://www.facebook.com/prohor.antonenko/posts/4305697142777350

P.P.S. Коли наша команда оголосила про балотування до Київради (https://youtu.be/g_yg2e9fLqg), багато хто питав: «А чим ви відрізняєтеся від Кличка?» Так от відрізняємося й тим, що зупинимо цю злобудовну вакханалію, що нищить наше місто!

Юрій Левченко, facebook.com

Скрін коментаря та фото взяті зі сторінки Sergey Naumovich



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.