​У столиці слідчі повідомили про підозру іноземцю, який викрав автомобіль з підприємства, де працював охоронником

По спецлінії 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Леся Курбаса, що у Святошинському районі столиці. На місце події прибув екіпаж патрульних поліцейських. Правоохоронці встановили свідків, які пояснили, що намагалися зупинити водія «Фольксвагену», проте він втік у невідомому напрямку, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Встановивши анкетні дані, поліцейські поспілкувалися з власником іномарки, який розповів, що залишив автівку на стоянці підприємства, де працює, але нікому не передавав її у користування.

Для документування злочину патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Провівши першочергові слідчі дії та переглянувши відео з камер спостереження, правоохоронці встановили, що до події причетний охоронник підприємства. Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік взяв з автостоянки іномарку і поїхав, але не впорався з керуванням та скоїв ДТП.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Порушником виявився уродженець іншої держави, 1982 року народження, неодноразово судимий за крадіжки.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину та судом обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Зловмиснику загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Рашисты совершили два преступных удара по Харькову и Одессе, обстреляв баллистическими ракетами С-300 и Искандер жилые районы обеих городов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.