​У Києві уродженець Закарпаття пограбував фінустанову, за декілька годин його затримали оперативники

Учора до столичної поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік зайшов до кіоску з надання фінансових послуг на проспекті Перемоги та, погрожуючи ножем, забрав із каси 26 тисяч 798 гривень. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції та кінологи зі службовим собакою, інформує прес-служба Нацполіції Києва.


По прибуттю правоохоронці провели необхідні першочергові слідчі дії, переглянули відео з камер спостереження та опитали свідків події. Поліцейські з’ясували, що громадянин прийшов до фінансової установи, де йому розповіли про умови кредитування, після чого покинув приміщення. Через декілька хвилин чоловік повернувся та, погрожуючи ножем, заволодів грошовими коштами.

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, працівники відділу кримінальної поліції завдяки камерам відеонагляду, що належать до системи «Безпечне місто», встановили, що нападник пересувався на автомобілі «Рено»:

«Ми відразу передали орієнтування усім патрулям столиці та ввели план «Перехват». Через декілька годин оперативники затримали зловмисника на вулиці Ольжича. Ним виявився раніше не судимий уродженець Закарпатської області, 1988 року народження. При поверхневій перевірці у чоловіка поліцейські виявили предмет, ззовні схожий на ніж. Провівши невідкладний обшук автомобіля, у салоні ми знайшли грошові кошти, які вилучені, як речовий доказ».

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо вручення фігуранту підозри у вчиненні злочину. Слідчі готують клопотання до суду для обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловікові загрожує від семи до дванадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.


Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.