​Столичні слідчі скерували до суду обвинувальний акт відносно водія, який скоїв смертельне ДТП на вулиці Хрещатик

Водій іномарки не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку громадського транспорту, де перебували люди. Внаслідок автопригоди двоє осіб загинуло на місці події та ще четверо людей отримали тілесні ушкодження, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


Нагадаємо, що дорожньо-транспортна подія трапилась у жовтні минулого року. До чергової частини поліції Києва надійшло повідомлення про те, що водій легковика не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку громадського транспорту, де перебували люди.

Правоохоронці провели ряд експертиз та довели причетність 66-річного водія до скоєння смертельної автопригоди. Правопорушника затримали на місці події у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі зібрали необхідну доказову базу і оголосили винуватцю ДТП про підозру. У подальшому суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням спеціального браслету.

Наразі слідчі столичного главку завершили досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та скерували матеріали кримінального провадження разом із обвинувальним актом до суду. За скоєне водію загрожує до десяти років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.