​Столичні правоохоронці протягом двох годин розшукали та затримали в аеропорту «Бориспіль» іноземця за підозрою у вбивстві знайомого

Під час конфлікту один із учасників отримав ножове поранення грудної клітини та помер на місці. Після скоєного зловмисник намагався уникнути відповідальності та залишити країну, але поліцейські оперативно встановили його особу та затримали у терміналі аеропорту «Бориспіль». Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, за який передбачено до 15-ти років позбавлення волі, повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.


У ході патрулювання території Деснянського району на проспекті Лісовому поліцейські побачили бійку невідомих. Правоохоронці втрутились у конфлікт та затримали активних учасників. Також поліцейські виявили ще одного чоловіка, який лежав на землі без ознак життя.

Для документування події на місце прибули слідчо-оперативна група, оперативні співробітники та лікарі. Тіло потерпілого направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення остаточної причини смерті.

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко розповів, що після опитування свідків події поліцейські з’ясували, що між знайомими виникла бійка, у ході якої один із учасників вдарив іншого ножем у груди та втік:

«Ми отримали оперативну інформацію про те, що зловмисник прямує до аеропорту «Бориспіль», а відтак негайно направили туди наряди поліції. Протягом двох годин спільно з правоохоронцями аеропорту та батальйону тактико-оперативного реагування патрульної поліції ми затримали втікача в одному з терміналів аеропорту у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився громадянин іншої держави, 1993 року народження».

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру, а також звернулись до суду із клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

Фото прес-служби Нацполіції Києва



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Враг продолжает атаковать нашу страну по ночам ракетами, шахедами, а также обстреливать ракетными системами залпового огня

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.